fbpx

Povestiri ne-medicale

13.01.2021

Azi mi-ati confirmat inca o data ca PUTEREA BINELUI se afla in NOI !

Am inteles AZI, dupa miile de mesaje si urari primite ca lumea aceasta fara PRIETENI si fara OAMENI BUNI, asa ca VOI, ar fi un loc insuportabil.

Desi ultimul an l-am trait cu totii sub acest NOR APOCALIPTIC, totusi VOI, dragii mei prieteni, v-ati pastrat FORTA de a fi BUNI si ALTRUISTI.

Am invatat in TIMP  ca oamenii sunt construiti genetic sa fie BUNI. Nimeni nu se naste MALEFIC. 

Cu totii plecam in viata cu IDEALURI si VISE marete de a SALVA LUMEA, iar in meseria mea, eu si colegii mei,  am invatat ca putem face asta salvand OM cu OM, prin RABDARE si PERSEVERENTA, aducandu-ne astfel infima contributie la TRIUMFUL BINELUI in lume.

Si totusi, de unde atunci ideea RAULUI care vrea sa mistuie BINELE ? 

Eu cred ca ceea ce face ca BINELE sa degenereze este FRICA, iar frica creeaza monstri. De asemenea, CRED cu putere ca FRICA este o ALEGERE. 

Stim bine ca FRICA face sa creasca nivelul adrenalinei in corp, lucru ce scade imunitatea, organismul nostru, ramanand fara SCUTUL de protectie impotriva RAULUI. 

De-aceea trebuie sa perseveram in a perpetua BINELE si a nu ne lasa contaminati de FRICA celor slabi. Trebuie sa avem puterea sa le intindem o mana pentru a ne implini menirea 👉 de a SALVA LUMEA ❗️

Mi-ati dovedit AZI, dragii mei prieteni ca IMPREUNA chiar putem face asta. 

Asa cum in acesti 3 ani in care m-ati sustinut, m-ati incurajat sa merg mai departe ati revarsat asupra mea toata energia BINELUI, dandu-mi sansa sa DEVIN ceea ce sunt AZI, tot asa IMPREUNA putem sa spulberam orice nor malefic ce pare a ne umbri existenta. 

Va multumesc ca EXISTATI si ca ma sustineti in a putea oferi SPERANTA ! Va iubesc ! 

13.01.2020

Pentru ca azi a fost o zi mai speciala pentru mine ( sa zicem aniversarea a jumatate de drum 😬 SPER eu 🤪 – 50 de ani – ma ambitionez sa ating suta, va sa zică ), pe langa familia mea care an de an imi este alaturi la aniversari si carora le multumesc pentru ca ma suporta zi de zi 🥴, anul acesta, se pare, am avut alaturi ( in mod virtual, evident ) sute de prieteni.

Dragii mei prieteni virtuali:

  • colegi de munca ( asistenti, medici, colaboratori si bine-nteles – mai ales – ȘEFI 😬 )
  • pacienti
  • apartinatori ai pacientilor mei dragi
  • membri ai grupului de asistenti pe care il administrez, deja de doi ani
  • abonati si clienti ai site-ului meu: www.medatalos.ro

tuturor VA MULTUMESC pentru ca, intr-o zi atat de speciala, voi ati fost SPECIALI si v-ati oprit din alergatura zilnica sa va ganditi pentru cateva clipe la mine, sa imi faceti urari aniversare 😍.

Daca viata si sanatatea ar tine cont de incarcatura de urari primita, cu siguranta voi atinge MIA de ani si nu doar SUTA ☺️

Este extrem de placut sa observi si sa stii ca ai atatia PRIETENI care se gandesc la tine si ca ai putut influenta in BINE oameni, ale caror vieti s-au imbunatatit datorita actiunilor tale asupra vietii lor:

  • pacienti pe care i-am tratat
  • apartinatori pe care i-am ajutat sa gestioneze situatii de criza din familiile lor
  • colegi incepatori care cu teama au pornit timid pe drumul ales si care aveau nevoie de indrumare si de ce nu, de un “cobai” pentru exersarea manoperelor -🤪😬
  • membri de pe grup care au imbratisat meseria cu drag datorita articolelor mele in care prezint FRUMUSETEA acestei meserii nobile

Vreau sa stiti ca cei castigati, nu sunteti doar VOI, ci intr-o mult mai mare masura EU, pentru onoarea, satisfactia, bucuria de a fi putut contribui intr-o mai mica sau mai mare masura in vietile voastre. Astfel, simt ca si VIATA mea a capatat un sens si inca unul IMPORTANT, stiind ca am lasat ceva in urma mea ( toti banii din lumea nu ar putea egala aceasta satisfactie 🤩😍 )

VA MULTUMESC !

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

blank

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula
Te rugam, sa nu copiezi acest text!