logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Povestiri ne-medicale

Dragii mei colegi asistenti, va postez acest mesaj SPECIAL scris de fostul meu sef, medicul de familie cu care am lucrat peste 10 ani, un OM DEOSEBIT cu care am stabilit in acesti 10 ani o relatie speciala, mesaj pe care mi l-a scris cu ocazia aniversarii si care efectiv m-a facut sa plang.

“La mulți ani fericiți, dragă Meda! 😍💐Mulțumesc pentru anii frumoși în care am fost colegi la cabinet, pentru lecțiile de informatică și de utilizare a diferitelor “drăcovenii” moderne, pentru umorul tău care făcea zilele mai plăcute , pentru ajutorul acordat familiei și prietenilor mei atunci când au trecut prin momente dificile și pentru că am rămas prieteni indiferent de conjunctura in care am evoluat. Ai toată admirația mea și a întregii familii! ❤️

Nu o fac pentru a creea nici invidii si nici suferinta nimanui. O fac pentru a incerca sa ii responsabilizez pe cei ce doresc sa se integreze intr-un sistem care oricum e defectuos, sa incerce a cultiva prin atitudine relatii SANATOASE in echipa medicala. Daca sistemul e defect, cel putin echipa sa o construiti functionala.

Mereu am auzit aici pe grup: „medicul meu nu ma lasa sa zic nimic”, „medicul meu nu ma lasa sa fac nimic”, insa dragii mei va asigur ca orice medic isi doreste sa poate imparti multiplele atributii pe care le are cu un om profesionist din echipa lui, un om pe care sa se poata baza si in care sa aiba incredere.

Trebuie sa stiti, insa ca INCREDEREA nu se daruieste, ea se castiga prin munca, perseverenta si implicare continua. Trebuie inainte sa primesti increderea medicului sa DOVEDESTI ca o meriti.

Trebuie sa stiti de asemenea, ca a cultiva relatii sanatoase presupune sa nu te lasi otravit de intrigi, sa te focusezi pe a construi acea relatie dincolo de bani ( de care oricum nu vei fi multumit niciodata, oricat ai primi … :)) … ), dincolo de ce spune colega si de cum il picteaza pe medic dupa limita ei intelectuala si orizontul ingust pe care il are.

Va incurajez sa va detasati de mizeria celor care otravesc echipa, sa fiti VOI, cu elanul, energia, curiozitatea si euforia cu care ati inceput scoala sanitara. Reveniti la inceputuri amintindu-va de bucuria cu care mergeati in practica. Chiar daca medicul va cearta uneori, ganditi-va ca e OM, ostenit si el si tracasat de proprii sefi si propriile probleme si asa cum e si in casa voastra NU putem fi suparati si nervosi toti deodata pentru ca astfel se produce scindarea. ( Ne suparam pe rand si ne toleram unul altuia supararile … :)) … )

Haideti sa manifestam: implicare, dorinta de cunostere continua, toleranta si ingaduinta si veti fi uimiti cum se vor schimba lucrurile in viata voastra!

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii
Te rugam, sa nu copiezi acest text!