fbpx
Marturie Richard A. - Arsura Before & After

Marturie Richard A. – Arsura Before & After

“Am contact-o pe doamna Meda Talos, dupa multiple controale medicale la spital care nu au ajutat la recuperare. Pentru a ajunge in starea prezentata in imagine, a fost nevoie de o vizita la domiciliu si de ghidaj din partea dumneaei. Acest ghidaj a fost facut online, fara a mai fi nevoie de alte vizite. Pasii de urmat pentru a mari rata recuperarii au fost clar explicati de dumneaei, impreuna cu multiple variante de farmaceutice de utilizat in functie de starea financiara. Ajustarea tratementului, la nevoie, a fost facut de asemenea online. Raspunsurile dumneaei (si convorbirile) au fost: prompte, competente si empatice.”

Richard A.

“Pedagogia este cheia oricărei meserii. Degeaba știi, dacă nu știi să sădești elevului plăcerea de a descoperi, curiozitatea și dorința de a-și depăși dascălul. Picătură cu picătură să adaugă material nou la cel vechi, se consolidează și se înglobează treptat informația prin trucuri de memorare și asociere, până la sedimentarea definitivă. Este material didactic suficient pentru teorie, dar astfel de metodă pe care ați înițiat-o Dv – Meda Talos, este un sistem inovativ care încântă, provoacă și determină continuitatea formării într-un mod facil, plăcut și adaptat modului de asimilare bazat pe vizual mai mult decât pe memorare automată. Școala TALOS este un fenoment în derulare pe care nici nu ați anticipat că va avea așa un impact și perpetuare. Eu și toți cei de aici vă mulțumim și vă datorăm setea de cunoaștere și bucuria lucrului făcut cu întreaga măsură!”

Izabela G.

Marturie Ramona P. - Before & After

Marturie Ramona P. – Before & After

Marturie Ramona P. - Before & After

Marturie Ramona P. – Before & After

“Am apelat la serviicile Doamnei As.Meda Talos, în doua situații diferite. Din păcate de fiecare data a fost vorba de niște arsuri în doua accidente casnice nefericite. Serviciul online prin care dansa oferă suport în îngrijirea pacientului la domiciliu oferă o facilitate incredibila acum în situația pandemiei în care ne aflam când efectiv nu ai acces la serviciile medicale. Eu personal de fiecare data am fost foarte multumita de colaborarea cu dansa și de felul cum se desfășoară ONLINE aceasta îndrumare în îngrijire. Am primit îndrumări explicate pe înțelesul meu de om fără studii medicale, cu privire la modul în care trebuie sa îmi fac spălarea plăgilor, cum sa utilizez materialele în mod corect, ce se poate întâmplă dacă nu procedez corect și mai ales la ce trebuie sa fiu atenta pentru a observa modificări nefavorabile ale plăgii. Ori de câte ori ceva mi se părea suspect ii trimiteam dânsei poze prin whasapp și dansa îmi oferea suport. După cum vedeți și în imaginile de mai jos lucrurile au decurs EXCEPTIONAL în contextul în care pansamentele au fost efectuate de mine și nu de un cadru medical, DOAR la indicațiile dânsei, care de fiecare data a dat dovada de foarte mult profesionalism si mult, mult devotament fata de pacient si starea lui. Ii multumesc foarte, foarte frumos. Multa stima si recunostinta. Multumesc Meda”

Ramona P.

Marturie Ofibia P - Before & After

Marturie Ofibia P – Before & After

“În ziua de 20August 2021 ,am suferit un incident neplăcut,  fiind muscata de un ciobanesc mioritic , câinele din curtea casei mele .In urma muscaturii am ajuns la UPU Hd,pentru a mi se acorda primul ajutor , iar medicul de gardă, a hotărât să- mi sutureze plaga .Pentru îngrijirea plăgii am fost ajutată dr către medici și asistente din orașul meu .Ingrijirea plăgii a decurs bine ,dar foarte anevoios si la un moment dat băteam pasul pe loc ,ceea ce m- a determinat sa – i cer ajutorul online dnei Meda .In data de 13 09 2021 am contactat – o pe whatsapp   pe dna Meda  si la îndrumările  dansei lucrurile au început să funcționeze foarte bine si de la o zi la alta se vedeau rezultatele .Pe această cale vreau sa – i multumesc dnei Meda pentru răbdarea și sprijinul acordat online ,deoarece distanță dintre noi nu ne permitea colaborarea fata in fata , adică fizic .Mai jos atașeze următoarele imagini cu evoluția plăgii.”

Ofibia P.

Am găsit-o pe doamna Meda în încercările mele disperate de a închide o plagă în urma unei intervenții de augmentare mamara. Fusesem cusută de 4 ori și deși de fiecare dată sutura arăta bine, la scurt timp pielea parcă se dezintegra și se rupea din nou. Eram la capătul răbdarilor și ar fi trebuit să sufăr o nouă intervenție.

In urma consultului online la dumneaei, am primit un protocol de pansare mai grijuliu cu țesutul proaspăt format și rezultatele au fost cele dorite, plaga s-a închis!

Mi-a plăcut că a fost atentă la fiecare detaliu din lunga mea recuperare de aproape 5 luni, până să o întâlnesc, apoi mi-a explicat fără să se grăbească cum și de ce să respect întocmai pașii indicați și mi-a oferit suport în îngrijirea acasă repede, pe whatsapp. Pe lângă asta, am mai apreciat că a înțeles disperarea mea și urgența unui consult și am stabilit o programare într-un timp foarte scurt.

O recomand din suflet și îi mulțumesc încă o dată pentru timpul dedicat! Chiar dacă medicina a avansat atât de mult în zilele noastre, e greu să găsești un cadru medical care are o logică medicală în îngrijirea plăgilor și în cunoașterea materialelor de pansare, inclusiv a cremelor. Uneori nu e suficient doar să aplici protocolul standard pentru că fiecare corp are particularitățile lui, ca în cazul meu.

Raluca G.

Marturie Cerasela M. - Before & After

Marturie Cerasela M. – Before & After

Marturie Cerasela M. - Before & After

Marturie Cerasela M. – Before & After

“Buna tuturor

Ma numesc Cerasela M. ,sunt o mamă care am trecut prin emoții teribile si dezamăgire în urma unei intervenții chirurgicale plastice a fiicei mele. Medicul chirurg care a facut aceasta intervenție a lasat_o pe fiica mea cu niște traume de nedescris..fata era deja în depresie…rănile în urma intervenției s_au necrozat, dar nici măcar nu a spus cand a văzut acele hematoame ca ar trebui sa facem ceva..era mai ușor de prevenit si tratat daca se făceau niste anticuagulante sau măcar crema cu heparina…asta aflasem ulterior de la doamna Meda….noi nu știam ce se petrece…eram devastate…eu ca mama incercam sa o liniștesc pe fiica mea…dar ea plângea într-una ca e mutilata si ca acum poate se va si infecta…credeți-mă am avut o perioada de coșmar.

Am încercat sa ma informez pe net în prima fază…nu ne_am întâlnit inca cu asa ceva…dar țin sa menționez ca nu mai aveam încredere nici în medici…istoricul familiei are câteva erori medicale…si din nou a trebuit sa trecem prin asa ceva.

Si cum va spuneam căutând..am vazut pe YouTube un clip..o doamnă care era în asentiment cu mine…dădea sfaturi despre tratarea necrozelor .a rănilor în general și mi_a inspirat încredere ptr ca era și dânsa nemulțumită de incopetenta unora care lucrau în mediul sanitar și nenorocesc oamenii, în loc sa_i vindece.Urgent am luat legătura, doamna Meda Talos si foarte binevoitoare si vizibil implicată..am simțit asta din prima întâlnire, ne_a ajutat pas cu pas sa rezolvam acele rani care în momentele acelea păreau niste cratere de carne…si imi era imposibil sa_mi imaginez cum se vor vindeca.

Am început tratamentul acasă bineînțeles cu atenta supraveghere a doamnei Meda…am cumpărat toate materialele ce trebuiau pentru bandajarea rănilor…si in primele zile pansam si de trei ori pe zi …sufletul meu era sfâșiat de deprimarea fiicei mele…am discutat cu doamna Meda în 02.08 2021   a doua zi am început tratamentul…azi 02.10 2021..avem rezultate spectaculoase si sunt foarte fericita…ma gândeam ca va dura mai mult, am făcut o socoteala aproximativă..în 2 luni am cheltuit 1300 lei….pentru materiale….oare cât as fi cheltuit sa o duc la pansat de 2 sau 3 ori pe zi…o asistenta?..care hai sa fim serioși…nu stiu daca făcea așa…multi pacienți au venit de la ele și mai rău.

Deci ,cred ca cheltuiam cel puțin vreo 200 lei pe zi ..plus materialele..pfu!!!nu cred ca făceam față.

Tin sa_i multumesc din suflet doamnei Meda..este un om cu coloana vertebrală si onestă…interesul cel mai mare al dânsei, este sa se vindece toata lumea..cu condiția sa faci exact ce spune…am mai făcut și eu de capul meu..m_a urecheat asa puțin,,si am mers pe mana ei…dar cu mana pe inimă va spun ca știe ce zice și ce face.

Acestea sunt doar cuvinte..dar priviți va rog imaginile și ve_ti vedea…cum au arătat rănile in urma cu doua luni și cum arata acum…as putea spune ca aproape vindecate complet…mai sunt mici ajustări, dar fiica mea e liniștită acum..doamna Meda a si consiliat_o…a avut încredere și uite rezultatul.

Nu am cuvinte si nici nu cred ca exista vreo metoda sa imi exprim recunostinta, stiu ca ajuta foarte multe persoane …dar cel mai important e ca o face din suflet cu pasiune și se vede. Omul potrivit în locul potrivit!Noi o iubim foarte mult!🤗♥️”

Cerasela M.

În sufletul fiecărui tânăr sălășluiesc atâtea gânduri, dorinţe, vise…Există în viață momente cheie, care ne marcheazǎ nu numai prezentul, dar mai ales viitorul. Pe drumul devenirii noastre, Dumnezeu ne dă șansa de a întâlni OAMENI ce pot să încline decisiv balanţa spre succes. Și ce binecuvântare pentru mine, că am avut marea șansă de a vă întâlnii pe dumneavoastră, o persoanǎ nemaipomenită, care m-a călăuzit cu atâta pricepere, dragoste și răbdare pentru a-mi îndeplini  un vis!

Într-o lume agitată și controversată, când parcă fiecare își vede strict de ale lui, cu bune, cu rele, când mulţi își fac meseria doar că așa trebuie și ,,cât” trebuie, dumneavoastră mi-ați dăruit mult mai mult  din  timpul achiziționat (oră  cu Meda) ajutându-mă acolo unde nu m-aș fi putut descurca singură. Cu modestie, m-aţi ajutat să mă pregătesc temeinic, să devin mai puternică, m-ați susținut și încurajat și, da, cu ”pregătire online ”, azi, sunt  fericită pentru că profesez acolo unde mi-am dorit.

Melisa A.

Marturie Magdalena - Before & After

Marturie Magdalena – Before & After

Am luat legatura cu dvs in urma unei recomandari de pe Grupul Asistentilor medicali din Romania si de pretutindeni.

V-am scris intr-o situatie de criza prin care a trecut familia mea.

Mama, tata, bunica si fratele meu au fost testati pozitiv cu Covid 19 in data de 20.10.2021.Toti au manifestat simptome ale Covid 19, bunica fiind internata si intubata in data de 21.10.2021.

In aceiasi zi la locul de munca tata a suferit un accident de munca, el s-a ars pe toata fata si pe ambele maini cu flacara de freon.

In urma accidentului a fost condus la un consult medical la UPU Sibiu. De aici a primit Kanamicina si Dermazin si sfatul de a se spala cu apa si sapun.

Dupa o zi cu tratamentul respectiv lucrurile evoluau negativ, drept dovanda prima poza. Atunci am luat legatura cu dumneavoastra si dumneavostra ati discutat cu mama si ne-ati ghidat pas cu pas, pe toata durata tratamentului pentru arsura cat si spre un tratament corect ptr simptomele Covid 19. In urma indicatiilor medicale oferite de dvs starea tatal meu a evoluat pozitiv. Mama a fost remontata moral de discutiile cu dvs si a apreciat enorm calitatea lor.

Dupa 10 zile, azi 31 Oct 2021 o arsura de gradul 2A, tratata la domiciliu cu ajutorul ghidajului dvs s-a vindecat fara cicatrici.

Parintii mei alaturi de mine si fratii mei dorim sa va multumim pentru serviciile de calitate si umanitatea de care ati dat dovada.

In calitate de absolvent de Iuliu Hatieganu sunt mandra ca la Cluj exista profesionisti ca dumneavostra si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti.

Va multumesc

Magdalena

Te rugam, sa nu copiezi acest text!