logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Cursuri online pentru asistenti medicali  

Bună, sunt Talos Meda Ioana, un asistent medical instructor formator cu o experiență de peste 15 ani în domeniul îngrijirilor medicale la patul bolnavului. În această perioadă, am acumulat o bogată experiență și cunoștințe valoroase, care mă califică să vă ofer un suport educațional de neegalat. Am creat platforma “Suport Informațional” pentru a împărtăși această experiență cu voi, asistenții medicali debutanți și elevii școlilor sanitare.

Serviciile mele: Un Ghid Prin Lumea Medicală

Prin platforma “Suport Informațional”, vă ofer acces la o serie de servicii care sunt concepute pentru a vă ajuta să vă dezvoltați profesional și să excelați în cariera voastră:

  • Articole de Blog: O colecție de articole unde împărtășesc sfaturi practice și informații valoroase acumulate în ani de practică în domeniu, articole pe care le găsiți aici 👉 https://www.medatalos.ro/toate-articolele/
  • Ore Private: Sesiuni individuale unde putem discuta și clarifica noțiuni complexe, pregătindu-vă astfel pentru examenele importante, pachete de ore pe care le puteți accesa aici 👉 https://www.medatalos.ro/consiliere-elevi/
  • Suport pentru Lucrări de Diplomă: Asistență în elaborarea planurilor de îngrijire pentru cazurile ce trebuie incluse în lucrările voastre de diplomă, beneficiind de experiența mea directă în îngrijirea pacienților, precum și un set de imprimate pe care le-am elaborat ca suport pentru voi în elaborarea planurilor de îngrijiri la patul bolnavului și pe care le găsiți accesând: 👉 https://www.medatalos.ro/produs/imprimate-pentru-planificarea-procesului-de-ingrijiri/
cursuri online pentru asistenti medicali

Cursuri online pentru asistenti medicali

Pachetele de Ore: Flexibilitate și Economie

Înțeleg că fiecare dintre voi are nevoi și ritmuri diferite de învățare. De aceea, am creat pachete de ore flexibile, care pot fi adaptate nevoilor individuale. Împreună, vom stabili un plan de instruire care să vă ajute să atingeți obiectivele dorite. Pachetele disponibile sunt:

  • Ora de Evaluare: O sesiune inițială unde îmi voi face o idee despre nevoile și așteptările voastre, astfel încât să putem planifica un traseu educațional personalizat.
  • Pachete de 2, 5 sau 10 Ore: Sesiuni planificate în mod flexibil, care vă permit să alegeți intensitatea și ritmul de învățare, beneficiind de tarife avantajoase pentru pachetele mai mari.

Încrederea și Siguranța: Valorile Mele

Alegând serviciile mele, vă încredințați unui profesionist cu un istoric solid în domeniu. Misiunea mea este de a crea un mediu de învățare sigur și încrezător, unde fiecare cursant poate crește și se poate dezvolta la potențialul său maxim.

Astfel, vă invit să descoperiți cum platforma “Suport Informațional” poate servi drept catalizator în cariera voastră, oferindu-vă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a excela în domeniu. Alăturați-vă mie, Meda Taloș, în această călătorie spre excelență în îngrijirea medicală.

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Cursuri online pentru asistenți medicali

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!