fbpx

Subiecte medicale

Daca ai acumulat multe cunostinte si TIMPUL suna in mod crud alarma, ajungi sa te intrebi ce poti face cu aceste cunostinte acumulate? Le iei cu tine atunci cand toata aceasta experienta s-a sfarsit? Care a fost atunci SCOPUL exeprientei tale numita VIATA? Acumluarea de bunuri materiale? Acumularea de cunostinte? Bine, bine, dar in ce scop? Doar pentru a le duce DINCOLO cu tine?

Ei bine, un raspuns posibil l-am gasit azi, urmarind un film interesant “Lucy” in care cea mai profunda replica m-a facut sa inteleg ca oamenii INTROSPECTI cauta demult raspunsuri la aceasta intrebare, iar replica data de  Morgan Freeman, in film, suna astfel:

“Daca te gandesti la natura vietii de la inceput, aparitia primei celule care s-a divizat in doua celule, unicul scop al vietii a fost sa transmita mai departe ceea ce a invatat, fiecare celula transmite mai departe bagajul informational. Nu exista un alt scop superior.”

Astfel, reflectand la replica de mai sus, realizezi intr-adevar ca prin fiecare multiplicare, prin fiecare diviziune celulara, acestea transmit mai departe toate cunostintele acumulate, din pacate si cele sanatoase si cele bolnave. Iar NOI ca indivizi, daca facem un scop din a invata pe altii cunostintele SANATOASE acumulate in viata noastra, ne aducem aportul si putem contribui in mod MAJOR la evolutia omenirii, fiecare de pe pozitia pe care se afla: unii in sanatate, altii in videografie, foltografie, altii in jurlanism, constructii, curatenie etc …. cu totii ne putem aduce aportul si ne putem lasa amprenta asupra omenirii, alegerile ne apartin.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!