logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Povestiri ne-medicale

Mulți care mă urmăriți probabil vă gândiți cât de plăcut e să fii în pielea mea 😁🤪

Toți își doresc siguranță și stăpânirea domeniului în care profesează, certitudinea că ceea ce faci este ceea ce trebuie și ce-i corect. 

Dar vreau să vă spun, dragi prieteni că între mine și voi nu este nici o diferență în acest sens:

👉 Am și eu uneori ÎNDOIELI: oare nu puteam să fac mai bine, oare nu exista o soluție mai potrivită, cum aș fi putut să evit nemulțumirea celuilalt ?

👉 Am și eu NEÎMPLINIRI: azi nu am reușit să fac ceea ce mi-am propus, poate puteam mai mult, poate aș fi realizat mai multe dacă … 

👉 Am și eu DEPENDENȚELE mele cu care lupt zilnic: dulciurile și filmele de pe Netflix ( sunt un cinefil înrăit – dacă nu sunt atentă s-a dus o zi întreagă blocată sau pierdută într-un univers creeat de alții ) 

👉 Am și eu ca voi toți propriile BĂTĂLII pierdute: cu anumite cazuri, cu membri ai familiei sau anumite proiecte 

Suntem OAMENI și nu DUMNEZEI, asta face ca viețile noastre să fie un lung șir de bătălii cu îndoielile, cu dependențele, cu neîmplinirile, cu bolile, cu heitării, însă ce face diferența între mine și unii dintre voi POATE, este faptul că iau și ACCEPT lucrurile așa cum sunt și cum se derulează. 

Am învățat din fiecare experiență câte o lecție, iar aceasta a fost un PLUS, indiferent că experiența a fost bună sau rea, aceasta a adus un plus de cunoștințe. 

Am învățat să mă accept așa cum sunt chiar dacă în tinerețe mereu eram nemulțumită de mine. 

Am învățat să mă cert, dar și să mă iert ori de câte ori comit câte o greșeală, pentru că dacă nu te ierți tu pe tine nu ai cum să conviețuiești în PACE cu propria-ți persoană. Poti fugi de oricine pe care nu il placi, dar unde vei pleca FARA tine? Unde te poti ascunde de TINE daca nu te placi?

Am învățat să nu mă mai tem de MINE ÎNSĂMI și să mă simt bine în SINGURĂTATEA sufletului meu pentru că acolo în străfundurile ființei noastre ne găsim atât cel mai bun prieten, cât și cel mai mare dușman. 

Azi pentru mine a fost o zi PIERDUTĂ din punct de vedere profesional, intelectual și fizic pentru că m-am trezit cu sentimentul că am 100 de ani atât de dificil mi-a fost să mă ridic din pat, motiv pentru care abia am reușit să îmi îndeplinesc sarcinile zilnice de supraviețuire ale mele și celor care depind de mine ( suflețelele mele dragi Biju & Bela ), însă a fost o zi CÂȘTIGATĂ pe plan emoțional și afectiv, iar la final de zi pot spune ca mereu Dzeu are grijă să echilibreze intr-un fel lucrurile. Mâine probabil planurile vor fi într-un alt echilibru și am convingerea că acolo SUS în univers cineva știe mai bine decât mine cum trebuie să le alinieze. 

Așa că nu pot decât să îmi exprim RECUNOȘTINȚA pentru că sunt OM cu BUNE si RELE, cu URCUȘURI si COBORÂȘURI pentru că dacă nu am avea MINUS nu am ști ce înseamna PLUS, dacă nu am avea PLOAIE nu am ști ce înseamnă SENIN.

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Click pe imagine si deruleaza galeria de imagini prin sagetile laterale 👇👇👇

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV
Te rugam, sa nu copiezi acest text!