logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Povestiri medicale remarcabile

Am aproape 50 de ani. La 40 de ani mi s-a radiat functia – in 2011… Cine ma mai angaja pe mine la birou?! Cu rate la banci si un copil cu handicap congenital, m-am vazut neputincioasa in lupta cu viata!!!

Dupa un an in care am facut un curs ce nu mi-a fost necesar niciodata – prin OJAFM – dupa care nici nu mi-am ridicat diploma, m-am inscris la un curs platit de MASEUR. Am inceput sa intru in case de oameni cu potential financiar si oarecare influenta… Nu mai duceam grija zilei de maine!

O clienta – mai mica la varsta ca mine – dar foarte inteleapta, a vazut in mine potential si ambitie si mi-a sugerat sa merg la scoala de asistenti medicali. Am retinut ideea, dar imi parea imposibila varianta, caci intre timp trebuia sa imi operez copilul si costul interventiei era 5000 euro.

Am hotarat sa plec, sa imi las clientele “balta” si sa iau drumul strainatatii… Ghinion!!! Am nimerit in niste conditii groaznice. Puneam 500 euro de-o parte, dar trebuia sa rezist minim 10 luni. Dupa 3-4 luni, mi-am amintit de sfatul primit, am intrat pe net si am hotarat sa ma intorc in tara, sa imi hotarasc soarta!

Facultate puteam face numai contra-cost, caci mai facusem la buget alte studii superioare. Bani nu imi permiteam sa platesc cursuri. Si uite-asa am dat examen de admitere la postliceala de stat! Incepeam alt capitol al vietii mele!

 
Subiecte medicale - Povestiri medicale - Din povestirile medicale 👉 Povestea unei asistente

La 43 de ani, m-am trezit colega cu fete aproape de varsta fiului meu! Am invatat temeinic 3 ani (nu cred ca am avut 5 absente!), mi-am facut practica cu varf si indesat – am facut garzi, am intrat in sali de operatii, am fost pe sectii grele (chirurgie, ati)….

Iubesc meseria de asistent medical!!! La angajare e vesnica problema – varsta, inexistenta relatiilor sus-puse… Am reusit – tot cu ajutorul doamnei ce mi-a schimbat cursul vietii! – sa profesez la o clinica privata de oncologie – part time! E o sectie “urata” – de la noi nu pleaca omul vindecat si rar se intampla sa te intalnesti cu el pe strada sanatos. Noi aflam telefonic sau ni se aduce in Receptie certificatul de deces…

Imi iubesc pacientii, realizez ca intalnirea cu acestia si tratamentul aferent pot fi ultimele. La cate lovituri si greutati am avut in viata, chiar mai rezist la aflarea vestilor proaste….

Doamna Meda, va citesc postarile, comentariile… Vizionez filmuletele… Invat din tot ce dezbateti! Va iubesc!

Nu va lasati influentata starea de spirit de rautatile unor persoane. Sunt sigura ca sunt multe persoane care va “sorb” informațiile din mediul virtual. Va iubesc!

Multa sanatate si putere de munca!

Aaa si ca un happy end : Viata a intrat pe un fagas normal!!! Copilul a fost operat in Germania – cu formularul S2, si acum e bine… Eu am masaje in timpul liber, castigand mai mult decat minimul pe economie, cat iau la privat. Imbin utilul cu placutul, meseria de baza si favorita – domeniul medical, cu ceea ce ma satisface financiar, dar suprasolicita fizic.

Este echilibru! Incerc sa fiu multumita de ce am si ce fac! Stiu ce inseamna si mai rau! Doamne-fereste! Se poate si mai bine! Incerc sa ma perfectionez in tot ce fac, iar in domeniul medical va multumesc din suflet pentru tot ce postati!

Va iubesc! Saru-mana! La mine chiar se potriveste “Viata bate filmul”! Fug sa calc pentru maine! Multa sanatate!

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!