fbpx

Punctia venoasa – Administrarea intravenoasa – Recoltarea sangelui – Administrarea injectabila

🔴👉 Știu, dragii mei colegi asistenti medicali că vi se va părea hilar un astfel de subiect, dar din activitatea mea alături de colegii începători, am constatat că lucrurile aparent banale nu se cunosc.
👉 Necunoșterea acestora duce la accidente de multe ori.
👉 În școli domnii profesori consideră că sunt atât de banale aceste aspecte, încât nu este necesar să se oprească asupra lor pentru a le explica, iar în activitate veți observa că tocmai aceste banalități vă pun probleme.

🔴👉 Cum facem in SIGURANTA extragerea capisonului si detasarea acului:
👉  La extragerea meșinei ( protecției acului ) NU o să procedăm așa ca în prima parte a video-ului, vă puteți înțepa sau se va detașa meșina cu tot cu ac de pe seringă. Extragerea meșinei se face prin ÎMPINGEREA ei !!!
👉 La detașarea acului de pe seringă, se va proceda prin răsucire și nu prin extragere, deoarece apare același risc de înțepare sau în loc de detașarea acului se va detașa doar meșina.

🔴👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

🔴👉 Vom viziona IMPREUNA cu participantii imagini de cazuri cu PLĂGI ÎN FAZĂ DE NECROZĂ si vom DISCUTA ce se poate face pentru a facilita debridarea, ce nu e recomandat sau ce se greseste frecvent si ce solutii putem gasi pentru a evita complicarea situației, inclusiv despre produse farmaceutice existente pe piata medicala
Webinar - Plagi in faza de NECROZA

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!