logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Injectie intravenoasa – Punctie venoasa – Recoltare sange

🔴👉 Cu dispozitivele moderne si cu fluturasii cu adaptor Luer, se poate executa o recoltare de sange si o administrare intrevenoasa cu aceeasi punctie.
👉Multi asistenti medicali, chiar si cu vechime, in momentul in care invata o procedura cu un dispozitiv NOU, au nevoie de TIMP pentru exersarea coordonarii mainilor in utilizarea noului dispozitiv pentru ca NU se executa o punctie venoasa in acelasi mod cu toate dispozitivele existente pe piata.
👉Degeaba in manualele de nursing ti se descrie TEORETIC punctia venoasa, in PRACTICA lucrurile stau cu totul si cu totul altfel.
👉Acul cu holder se manevreaza distinct fata de o seringa cu ac asa cum un fluturas cu holder presupune coordonarea mainilor intr-un alt mod decat atunci cand folosesti acest dispozitiv atasat la o seringa.
👉La fel cum medicii fac specializari de fiecare data cand le este adus un dispozitiv nou pentru executarea unor proceduri interventionale, tot la fel si noi avem nevoie de EXERCITIU

🔴👉 Haideti sa urmarim clipul si sa vedem in ce mod si cum trebuie sa ne coordonam miscarile pentru o buna executie a manoperei.
👉 Clipul este destinat ABONATILOR, pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos, iar pentru vizionarea clipului ABSTRACT de prezentare al acestui articol apasati butonul PLAY din imaginea de mai jos !
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole 

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii

ATENȚIE:

  • NU UTILIZAȚI informația din site ( text sau video ) ca un sfat medical, aceasta nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !
  • Acest site NU oferă formare profesională, toate materialele sunt STRICT informaționale, reprezentând experiența unui asistent medical instructor
  • Cursurile, Webinariile video precum și materialele TEXT reprezintă o culegere de secrete dobândite din experiență și NU protocoale de proceduri ( pe acestea le găsiți în manualele de nursing sau în manualele de proceduri furnizate de OAMMR )
  • Mentorii sunt persoane care au parcurs programele de instruire ale site-ului, care și-au luat diplomele de instruire pe baza evaluărilor făcute și care au încheiat un contract de colaborare cu administratorul acestui site Suport Asistenti si Pacienti Meda Taloș, pentru a oferii servicii de mentorat legate de programele pe care ei deja le-au parcurs și s-au evaluat
  • Orice asemănare cu persoane, cazuri sau situații este PUR ÎNTÂMPLĂTOARE, acest site respectă protecția datelor personale și protejează identitatea pacienților chiar dacă sunt descrise prezentări de caz, acestea sunt elaborate, protejând datele personale
Te rugam, sa nu copiezi acest text!