fbpx

Punctia venoasa – Administrarea intravenoasa – Recoltarea sangelui – Administrarea injectabila – Tratamente la domiciliu

🔴👉 Cu dispozitivele moderne si cu fluturasii cu adaptor Luer, se poate executa o recoltare de sange si o administrare intrevenoasa cu aceeasi punctie.
👉Multi asistenti medicali, chiar si cu vechime, in momentul in care invata o procedura cu un dispozitiv NOU, au nevoie de TIMP pentru exersarea coordonarii mainilor in utilizarea noului dispozitiv pentru ca NU se executa o punctie venoasa in acelasi mod cu toate dispozitivele existente pe piata.
👉Degeaba in manualele de nursing ti se descrie TEORETIC punctia venoasa, in PRACTICA lucrurile stau cu totul si cu totul altfel.
👉Acul cu holder se manevreaza distinct fata de o seringa cu ac asa cum un fluturas cu holder presupune coordonarea mainilor intr-un alt mod decat atunci cand folosesti acest dispozitiv atasat la o seringa.
👉La fel cum medicii fac specializari de fiecare data cand le este adus un dispozitiv nou pentru executarea unor proceduri interventionale, tot la fel si noi avem nevoie de EXERCITIU

🔴👉 Haideti sa urmarim clipul si sa vedem in ce mod si cum trebuie sa ne coordonam miscarile pentru o buna executie a manoperei.
👉 Clipul este destinat ABONATILOR, pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos, iar pentru vizionarea clipului ABSTRACT de prezentare al acestui articol apasati butonul PLAY din imaginea de mai jos !
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole 

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!