fbpx

Punctia venoasa – Administrarea intravenoasa – Recoltarea sangelui – Administrarea injectabila – Tratamente la domiciliu

🔴👉 Cu dispozitivele moderne si cu fluturasii cu adaptor Luer, se poate executa o recoltare de sange si o administrare intrevenoasa cu aceeasi punctie.
👉Multi asistenti medicali, chiar si cu vechime, in momentul in care invata o procedura cu un dispozitiv NOU, au nevoie de TIMP pentru exersarea coordonarii mainilor in utilizarea noului dispozitiv pentru ca NU se executa o punctie venoasa in acelasi mod cu toate dispozitivele existente pe piata.
👉Degeaba in manualele de nursing ti se descrie TEORETIC punctia venoasa, in PRACTICA lucrurile stau cu totul si cu totul altfel.
👉Acul cu holder se manevreaza distinct fata de o seringa cu ac asa cum un fluturas cu holder presupune coordonarea mainilor intr-un alt mod decat atunci cand folosesti acest dispozitiv atasat la o seringa.
👉La fel cum medicii fac specializari de fiecare data cand le este adus un dispozitiv nou pentru executarea unor proceduri interventionale, tot la fel si noi avem nevoie de EXERCITIU

🔴👉 Haideti sa urmarim clipul si sa vedem in ce mod si cum trebuie sa ne coordonam miscarile pentru o buna executie a manoperei.
👉 Clipul este destinat ABONATILOR, pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos, iar pentru vizionarea clipului ABSTRACT de prezentare al acestui articol apasati butonul PLAY din imaginea de mai jos !
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole 

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

În săptămânile care urmează vom lucra la o îmbunătățire a structurii site-ului, motiv pentru care în luna iunie nu vom tine webinarii săptămânale, însă poți INVATA din EXPERIENTA MEA, accesând cele 650 de articole existente în site. Pentru accesul COMPLET la acestea ( cei care nu sunt INCA abonati ) 👉 click pe imaginea de mai jos și achiziționeză un abonament ! 👇👇👇

www.medatalos.ro - tratamente la domiciliu, subiecte medicale, punctia venoasa, administrarea intravenoasa, administrarea intramusculara, administrarea subcutanata, tratarea ranilor, pansamente

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!