logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Tratarea ranilor – Cum sa panseze plagi – Tratamente la domiciliu 

✅🔴👉 Meda Talos, tot respectul meu pentru ca învățați și aparținătorii sa facă diverse manevre medicale, dar eu sunt chiar curioasa sa știu dacă s-au băgat ei în asa ceva! Mulți nici nu vor sa audă, le e frica, mila sau scârbă sa panseze! În cazul multor imagini pe care ni le aratati este de-a dreptul munca de specialist, nu de diletant! Eu nu vedeam decât pe cineva cu aleasa dăruire sa panseze o plaga cronica, suprainfectata și purulenta! Ceea ce ați făcut pentru pacienta în cauza, nu cred ca poate fi descris în cuvinte!

✅🔴👉 Raspuns 👉 Simona draga, am avut nu unul, MULTI apartinatori implicati care dupa explicatiile mele SCRISE pas cu pas si exemplificari ale procedurii s-au descurcat muuuuullllttt mai bine decat colegi asistenti si o spun cu mare durere si tristete in suflet. In primele luni de la izbucnirea pandemiei am avut o pacienta pe care fiica ( inginer ) a externat-o cu o escara fesiera oribila, iar pt ca nu se putea sa merg eu personal la dansa, am facut totul online cu videocall cu fiica. La un moment dat a fost necesara debridarea unui tesut sfacelat necrozat pe care fiica l-a facut sub ochii mei SINGURA si l-a executat perfect. Azi mama ei e COMPLET vindecata, ies diminetile la cafea in curte si ma suna cu video sa imi transmita pupici.

👉 Pe vremuri cum isi ingrijeau copiii parintii? Nu erau protocoale, nu erau “specialisti” si o faceau cu SUFLET. E adevarat acum ca unii copii nu doar ca afirma ca “nu pot sa vada”, dar de cand parintele este inca valid, il cauta tot mai rar pe principiul “mai răruț că-i mai drăguț”, dar acest principiu este unul adoptat pentru a pastra distanta. Si stiti de ce? Pentru ca atunci cand lucruruile devin REALMENTE dificile sa poata spune: “pai il duc la un centru ca si asa noi nu am avut o relatie grozava”. 

​… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

HAI să găsim soluții ÎMPREUNĂ !!!

👉  Putem găsi ÎMPREUNĂ soluții și te ajut să înveți din experiența mea cum să te îngrijești ACASĂ sau cum să îți îngrijești pacientul drag ajuns ACASĂ, planificând o întâlnire ONLINE de consiliere personalizată pe cazul cu care te confrunți, accesând link-ul prin imaginea de mai jos 👇👇👇

Suport personalizat pentru pacienți - Poza articol

👉 Da, parintii ajung sa NU aiba o relatie grozava cu copiii pentru ca acestia pun o bariera din TIMP “am si eu viata mea nu am tot timpul sa stau in curu’ tau” ( sorry exprimare preluata ). Copilul ( care inca nu are copii la randul lui ) nu intelege ca parintii nu te suna ca vor ceva de la tine, te suna ca sa faca INCA parte din viata ta si te intreaba ce ai mai facut nu ca sa te pisalogeasca sau ca mor de curiozitate sau ca vor sa iti “controleze” viata. Parintele mai vrea sa stie ca inca are un copil caruia ii pasa de el. 

👉 Da, inteleg, toti suntem ocupati, insa chiar si pe wc in loc sa dai un scroll pe facebook poti sa scrii un sms mamei sau tatalului cu un simplu “ce faci, esti ok, ai nevoie de ceva?”. Cu siguranta va zice ca nu are nevoie de nimic ca sa nu te ingrijoreze si sa nu te deranjeze, dar pentru el, parintele tau, acele cuvinte fac cat tot aurul din lume. 

👉 Da, din pacate, un copil care pune bariere pe considerent ca e “ocupat profesional” e doar pentru a-si asterne ceva confortabil atunci cand lucrurile devin cu adevarat GRELE. Astfel constiinta lui nu va avea de suferit cand il va plasa pe “batran” in grija altora ca “si asa nu au avut nush ce relatie” 🙄🥺

Tratarea ranilor - Pansamente - Tratamente la domiciliu - Sunt apartinatori dispusi sa invete cum sa panseze plagi?

✅🔴👉 P.S. In imagini Me & My mom 👉 am avut o discutie zilele trecute cu un coleg intrebandu-l cat de des i se pare normala inter-relationarea cu parintii. 

👉 El a spus ca pentru el normalitatea este la 3-4 zile. Desigur difera de la individ la individ. 
👉 Eu nu pot sa nu o vad sau cel putin sa o sun sau in cel mai rau caz sa ii scriu doua ramduri mamei mele. La fel face si fratele meu de la 2000 km distanta. Nu este zi sa nu vorbeasca cu dansa. 
👉 Azi in era tehnologiei, distantele s-au scurtat considerabil datorita tehnicii. 
👉 Ce mangaiere mai mare pentru un parinte decat aceea in care sa stie ca copilului II PASA si ca ii arata asta printr-un simplu mesaj, doar atat.

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!