logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Tratarea ranilor acasa

✅🔴👉 Azi cazul unui copil care a suferit o lovitură cu o piatră.

Mesajul mamei suna astfel: Bună ziua! Pacientul este fiul meu de 16 ani. Plaga este cauzata de o lovitura cu piatra de aseara in jurul orei 22 la glezna piciorului!  Specific nu are nici un fel de alergii sau boală! Ati putea sa ma indrumati cum sa fac toaleta locala la aceasta plagă si ce unguent sa folosesc pentru că se lipeste pansamentul! Va mulțumesc mult!

Tratamente la domiciliu - Tratarea ranilor ACASA 👉 Plaga prin lovire cu o piatra

Răspunsul meu la acest mesaj a fost următorul:

👉 Daca au trecut deja 6 ore de la producere nu se mai pun fire de sutura si nici omnistrip-uri pentru ca a trecut faza hemoragica si nu se mai prinde, plus ca plaga deja e considerata contaminata,  doar daca medicul chirurg este dispus sa reporneasca fluxul sa curete chirurgical si sa sutureze.

🔴➡️ Acest subiect este disponibil atat in format TEXT cat si VIDEO. Pentru vizualizarea clipului, accesati butonul PLAY din imaginea de mai jos. 👇👇👇 Pentru continuarea citirii articolului text derulati peste imaginea clipului 👇👇👇

👉 Daca ati depasit faza asta atunci veti considera plaga, o plaga in faza de curatare pentru 21 de zile in care eu as proceda in felul urmator

➡️ spalat bine cu dusul, cu apa si sapun …

🔴👉 Pentru citirea ARTICOLULUI COMPLET acceseaza butonul rosu de mai jos si achizitioneaza un abonament care iti ofera acces nelimitat la tot continutul sectiunii ARTICOLE al site-ului.

✅🔴👉 Acesta NU este un sfat medical, este impartasirea experientei mele si va rog sa o luati ca atare. Daca alegeti sa utilizati informatia o faceti pe proprie raspundere.

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!