fbpx

Tratarea plagilor – Tratamente la domiciliu – Pansamente

🔴👉 Si pentru ca atunci cand executam un pansament, trebuie sa ne adaptam in executarea lui la conditiile legate de: dimensiunea plagii, disponibilitatea de personal care sa te deserveasca, locatia unde vom desfasura pansamentul etc, clipul va prezinta modalitati de utilizare ale compreselor sterile in executarea pansamentelor.

🔴👉 Asa cum pe multi i-am auzit pe grup, afirmand ca un pansament se poate executa DOAR cu manusi sterile si instrumentar steril, TREBUIE să fac cateva mentionari:
👉 la domiciliu NU veti putea folosi NICIODATA manusi sterile, decat daca veti mai avea un asistent cu voi care sa va deserveasca cu materiale
👉 de asemenea, instrumentarul steril este util in efectuarea pansamentelor DOAR in anumite situatii

🔴👉 Urmăriți clipul exemplificativ de mai jos pentru a vedea care sunt aceste situatii si cum procedam 👉 Click pe butonul PLAY din imaginea de mai jos !
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!