logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Montarea BRANULEI

Webinarul contine 8 clipuri din care VETI AFLA urmatoarele: 👇👇👇

 1. Clip de prezentare
 2. Când alegem Montarea BRANULEI?
 3. Ce tipuri de branule ( poză cu dimensiuni ) și în ce scop le folosim?
 4. Ce tipuri de vene alegem și cum le facem vizibile?
 5. Care sunt componentele Branulei?
 6. Ce metode de cateterizare putem folosi?
 7. Discuții după imagini de proceduri efectuate: PLUSURI si MINUSURI ( prezentate 7 Exemple de cateterizari )
 8. Prezentare branula VasoFix de la Braun

Vizionați apoi înregistrările celor 3 sesiuni din Webinarul destinat abonaților care s-a numit: “Cum îmi coordonez mâinile la montarea branulei și ce greșeli uzuale se fac la această procedură?”

👉 M-ai intrebat DE CE nu îți vine sânge pe mandren în capacelul transparent, desi stii sigur că ai intrat pe venă?!

👉 Sau DE CE se cudează uneori cateterul atunci când vrei sățl inserezi, exact în punctul de inserție cu pielea?!

👉 Poate te intereseazâ să știi și câte metode de montare a branulei există și care ar fi cel mai facil mod, fără a face exerciții de perstidigitație înaninte pentru a nu pierde căpăcelul alb atunci când dorești să-l recuperezi de pe mandren și să-l inserezi pe orificiul de închidere al cateterului?!

👉 Ei bine TOATE aceste întrebări își vor găsi răspunsul în acest Seminar destinat abonaților site-ului, seminarii care au loc în fiecare Miercuri de la ora 20:00, iar ulterior înregistrarea acelui seminar poate fi găsită la secțiunea înființată pe site „Webinarii Video”

👉 Totuși DE CE să te strădui să fii prezent? Pentru că poți pune întrebări, poți primi răspunsuri la propriile întrebări. Te sfătuiesc să urmărești de pe desktop și nu de pe mobil pentru a putea avea o vizibilitate cât mai mare asupra detaliilor.

Vezi mai jos clipul de prezentare al articolului complet pe care îl poți vedea abonându-te la site prin accesarea butonului roșu de. mai jos.

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii

ATENȚIE:

 • NU UTILIZAȚI informația din site ( text sau video ) ca un sfat medical, aceasta nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !
 • Acest site NU oferă formare profesională, toate materialele sunt STRICT informaționale, reprezentând experiența unui asistent medical instructor
 • Cursurile, Webinariile video precum și materialele TEXT reprezintă o culegere de secrete dobândite din experiență și NU protocoale de proceduri ( pe acestea le găsiți în manualele de nursing sau în manualele de proceduri furnizate de OAMMR )
 • Mentorii sunt persoane care au parcurs programele de instruire ale site-ului, care și-au luat diplomele de instruire pe baza evaluărilor făcute și care au încheiat un contract de colaborare cu administratorul acestui site Suport Asistenti si Pacienti Meda Taloș, pentru a oferii servicii de mentorat legate de programele pe care ei deja le-au parcurs și s-au evaluat
 • Orice asemănare cu persoane, cazuri sau situații este PUR ÎNTÂMPLĂTOARE, acest site respectă protecția datelor personale și protejează identitatea pacienților chiar dacă sunt descrise prezentări de caz, acestea sunt elaborate, protejând datele personale
Te rugam, sa nu copiezi acest text!