logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Semne de gravitate in medicina

Ce VETI AFLA din acest webinar de 2 ore? 👇👇👇

1.De ce este importantă recunoașterea semnelor de gravitate?

2. Recunoașterea semnelor de gravitate ale funcțiilor vitale: frecvență cardiacă. tensiune arterială, frecvența respiratorie, temperatură, saturație de oxigen și conduita imediată în caz de semne de gravitate.

3. Urina – importanța hidratării și eliminării toxinelor, recunoașterea semnelor de gravitate și conduita imediată în funcție de diferitele semne și simptome.

4. Fecale – importanța unui tranzit intestinal regulat, recunoașterea semnelor de gravitate și conduita imediată în funcție de diferitele semne și simptome.

6. Accidente frecvente: arsuri, tăieturi, înțepături, traumatisme ale membrelor, agravarea plăgilor cronice sau acute, socuri alergice ( anafilaxia ), atacuri de panică, recunoașterea semnelor de gravitate și conduita imediată în funcție de diferitele semne și simptome.

7. Analize de sânge uzuale: Elementele esențiale din hemoleucogramă (  Hemoglobina, Hematii, Trombocite, Leucocite ), INR, functia hepatica ( TGO si TGP ), functia renală ( Creatinina si Ureea ), glicemia și altele …

8. Sesiune de întrebări și răspunsuri la întrebările voastre

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!