logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Semne de gravitate in medicina

Ce VETI AFLA din acest webinar de 2 ore? 👇👇👇

1.De ce este importantă recunoașterea semnelor de gravitate?

2. Recunoașterea semnelor de gravitate ale funcțiilor vitale: frecvență cardiacă. tensiune arterială, frecvența respiratorie, temperatură, saturație de oxigen și conduita imediată în caz de semne de gravitate.

3. Urina – importanța hidratării și eliminării toxinelor, recunoașterea semnelor de gravitate și conduita imediată în funcție de diferitele semne și simptome.

4. Fecale – importanța unui tranzit intestinal regulat, recunoașterea semnelor de gravitate și conduita imediată în funcție de diferitele semne și simptome.

6. Accidente frecvente: arsuri, tăieturi, înțepături, traumatisme ale membrelor, agravarea plăgilor cronice sau acute, socuri alergice ( anafilaxia ), atacuri de panică, recunoașterea semnelor de gravitate și conduita imediată în funcție de diferitele semne și simptome.

7. Analize de sânge uzuale: Elementele esențiale din hemoleucogramă (  Hemoglobina, Hematii, Trombocite, Leucocite ), INR, functia hepatica ( TGO si TGP ), functia renală ( Creatinina si Ureea ), glicemia și altele …

8. Sesiune de întrebări și răspunsuri la întrebările voastre

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!