logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Plaga infectata

Ce aflăm din acest webinar:

👉 Cum preiau pacientul atunci când familia are nevoie de suport în tratarea escarelor?
👉 Cum citesc și interpretez recomandările din scrisoarea medicală oferită pacientului la externare sau dată de medicul curant?
👉 Cum analizez situația plăgilor la preluare și ce îmi spune mie fiecare aspect al plăgii?
👉 Cum corelez recomndarile date de medic cu statusul actual al plăgii și cu ceea ce s-a executat la efectuarea pansamentelor până în acel moment?
👉 Cum explic familiei tot ceea ce am constatat după culegerea de date din scrisoarea medicală, examninarea plăgilor și discuția cu pacientul și aparținătorii?
👉 Cum eleborez planul de îngrijiri împreună cu pacientul și familia și de ce aspecte este IMPORTANT să țin cont și de ce?
👉 Care a fost evoluția cazului de față pe parcursul celor 5 luni, ce probleme au apărut pe parcurs, cum le-am gestionat, ce materiale am folosit, ce analize medicale am recoltat pe parcurs, cum le-am interpretat și cum au condus acestea la evoluția pozitivă de azi?

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii

ATENȚIE:

  • NU UTILIZAȚI informația din site ( text sau video ) ca un sfat medical, aceasta nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !
  • Acest site NU oferă formare profesională, toate materialele sunt STRICT informaționale, reprezentând experiența unui asistent medical instructor
  • Cursurile, Webinariile video precum și materialele TEXT reprezintă o culegere de secrete dobândite din experiență și NU protocoale de proceduri ( pe acestea le găsiți în manualele de nursing sau în manualele de proceduri furnizate de OAMMR )
  • Mentorii sunt persoane care au parcurs programele de instruire ale site-ului, care și-au luat diplomele de instruire pe baza evaluărilor făcute și care au încheiat un contract de colaborare cu administratorul acestui site Suport Asistenti si Pacienti Meda Taloș, pentru a oferii servicii de mentorat legate de programele pe care ei deja le-au parcurs și s-au evaluat
  • Orice asemănare cu persoane, cazuri sau situații este PUR ÎNTÂMPLĂTOARE, acest site respectă protecția datelor personale și protejează identitatea pacienților chiar dacă sunt descrise prezentări de caz, acestea sunt elaborate, protejând datele personale
Te rugam, sa nu copiezi acest text!