fbpx

Subiecte medicale – Interviu asistent medical generalist 

🔴👉 De multe ori, multi asistenti se gandesc si vad o anumita specialitate in mod foarte romantat, idilic de-a dreptul ( cat de frumos e sa salvezi oameni ), dar nu realizeaza in spatele acestui act, ce sacrificiu imens se ascunde.
👉 Din aceasta Mini-Serie de Live-uri in care voi aduce saptamanal invitati de pe diverse specialitati, veti putea afla ce presupune munca de asistent medical in acea specialitate.
👉 S-au putut pune intrebari in direct si s-au aflat raspunsuri pe care nu vi le impartaseste NIMENI. Astfel, elevi ai scolilor sanitare, fiind, veti putea sa decideti in cunostinta de cauza daca veti vrea sau nu sa va angajati in specialitatea respectiva.
👉 Asistenti medicali, fiind deja, veti putea afla cu ce se confrunta un astfel de coleg si nu veti mai judeca poate asa usor activitatea lui, crezand ca isi castiga prea usor banii.
👉 Marți 04.02.2020 ora 20:00 am avut-o ca invitat special pe Petrache Ramona, asistent medical intr-un centru de endoscopii din Norvegia.
👉 Haideti sa aflam ce face un asistent medical in Norvegia, intr-un centru de endoscopii.

🔴👉 Poate multi cochetati cu ideea plecarii din tara, asa ca haideti sa aflam de la ea care au fost PASII, cat de lung TIMPUL si cat de ANEVOIASA calea spre realizarea si implinirea ei profesionala.
👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole 

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!