fbpx

Subiecte medicale – Interviu asistent medical generalist 

🔴👉 De multe ori, multi asistenti se gandesc si vad o anumita specialitate in mod foarte romantat, idilic de-a dreptul ( cat de frumos e sa salvezi oameni ), dar nu realizeaza in spatele acestui act, ce sacrificiu imens se ascunde.
👉 Din aceasta Mini-Serie de Live-uri in care voi aduce saptamanal invitati de pe diverse specialitati, veti putea afla ce presupune munca de asistent medical in acea specialitate.
👉 S-au putut pune intrebari in direct si s-au aflat raspunsuri pe care nu vi le impartaseste NIMENI. Astfel, elevi ai scolilor sanitare, fiind, veti putea sa decideti in cunostinta de cauza daca veti vrea sau nu sa va angajati in specialitatea respectiva.
👉 Asistenti medicali, fiind deja, veti putea afla cu ce se confrunta un astfel de coleg si nu veti mai judeca poate asa usor activitatea lui, crezand ca isi castiga prea usor banii.
👉 Marți 04.02.2020 ora 20:00 am avut-o ca invitat special pe Petrache Ramona, asistent medical intr-un centru de endoscopii din Norvegia.
👉 Haideti sa aflam ce face un asistent medical in Norvegia, intr-un centru de endoscopii.

🔴👉 Poate multi cochetati cu ideea plecarii din tara, asa ca haideti sa aflam de la ea care au fost PASII, cat de lung TIMPUL si cat de ANEVOIASA calea spre realizarea si implinirea ei profesionala.
👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole 

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!