logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Remedii naturale – Tratamente la domiciliu

🔴👉 Deci nu pot sa cred ca tocmai eu m-am lasat convinsa de Profa Tanța sa incerc miraculoasele ei “remedii naturale” 🤪🤣🙄 pe principiul: cand nu dai rezultate cu asistenta medicala apelezi la Mama Omida sau faci un contract cu un popă ca rezolvă el ce nu reusesti tu sau Tanța 🤣🤣🤣

🔴👉 Pentru cei care nu o cunosc pe “celebra” Profă Tanța gasiti mai jos link-ul playlistului cu clipurile ei cu indicatii terapeutice 👇👇👇

🔴👉 Playlist youtube cu remediile INFAILIBILE ala Profei Tanta 👉 Profa Tanța – Sfaturi si Remedii 

Remedii naturale - Tratamente la domiciliu - Te poti ajuta de remedii naturale cand nu ai alternative?

🔴👉 TOTUȘI, analizând logic lucrurile, pe mine una, ca asistent medical, chiar nu ma deranjeaza si nu am nimic impotriva remediilor naturale, atata timp cat acestea au un suport si o explicatie argumentata din punct de vedere medical. In cazul acestor conuri de urechi din ceara de albine, se pare ca explicatia medicala data chiar de producatorul acestor conuri, firma Sana este:
👉 Caldura produsa prin incalzirea conului penetreaza delicat pana la bariera timpanului, inmoaie ceara si elibereaza porii inchisi stimuland circulatia sanguina.
👉 “Efectul de camin” cunoscut in fizica sub denumirea de “efectul Venturi”, creeaza un gol in interiorul urechii fara dureri si trauma, aspirand in exterior impuritatile.
👉 Conurile mari pentru curatarea urechilor,  sunt utilizate pentru eliberarea urechii de ceara, ajutand la reglarea tensiunii si circulatia limfatica.
👉 Conul mare pentru curatarea urechilor cu propolis,  este un produs natural igienic, iar arderea sa lenta provoaca o actiune calorica cu rol in usurarea expulzarii cerii si in favorizarea inmuierii sale.
👉 Caldura usoara care se formeaza dupa aprinderea conului penetreaza delicat pana la bariera timpanului.
👉 Regenereaza respiratia cutanata, stimuleaza circulatia sanguina si creeaza o revitalizare a urechii.

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

HAI să găsim soluții ÎMPREUNĂ !!!

👉  Pentru un raspuns PROFESIONIST cu SOLUTII pertinente, pe intelesul tau și personalizate la problema TA ( fie PACIENT, ELEV, ASISTENT sau MEDIC ) poti accesa link-ul de mai jos si programeaza o DISCUTIE  cu MEDA sau pachete de ore de pregatire pentru elevi👇👇👇

Promo Consiliere pacienti, elevi, asistenti sau medici

🔴👉 Am fost foarte curioasa în a găsi explicația medicala a acestui remediu pentru ca după ce l-am încercat am fost extrem de surprinsă sa constat ca este extrem de EFICIENT.

🔴👉 Tocmai vorbisem cu un coleg cu o zi înainte pentru a mă ajuta cu o spalatura auriculară, însă am zis în sinea mea: haide totuși sa o ascult măcar o data pe Profa Tanța, iar de data asta se pare ca m-a scos din impas  🤪🤣🙄

🔴👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!