fbpx

Povestiri ne-medicale

22.03.2020

Au mai trecut inca 9 ani de la clipul aniversar de mai jos.
Numarul anilor adunati, nu fac decat sa aduge AMINTIRI, sa adauge EXPERIENTE de viata, bune-rele, experiente ce fac sa consolideze o casnicie, o familie.

Cu toate ca uneori, cand trecem prin experiente neplacute, ne simtim INFRANTI, totusi ele ne calesc, ne fac sa devenim PUTERNICI si sa invatam ca NOI suntem suma alegerilor pe care le facem, iar aceste experiente reprezinta corectia si indrumarea DIVINA.

Invatam astfel, ca VIATA aceasta pamanteana este de fapt o SCOALA, iar corpul nostru uniforma scolii pe care o frecventam, de-aceea este foarte important sa avem grija de ea pentru a ne sluji pana la finalizarea “scolii”… ) …

Am invatat in toti acesti ani IMPREUNA, ca o relatie NU este formata doar din lucruri pozitive, iar secretul longevitatii unei casnicii, nu consta in “a fi in permanenta de acord cu celalalt”, ci in “a sti cum sa depasesti cu intelepciune toate divergentele si neplacerile aparute”.

NOI doi am reusit sa ajungem pana aici, astfel incat, acum la a 59-a aniversare din viata TA sa iti pot fi alaturi, in vremuri atat de TULBURI ca acestea, in care privind in jur vezi doar suferinta si spaima. E greu sa fii suferind, dar sa fii suferind fara sa ai pe nimeni alaturi este de o mie de ori mai greu.

La multi si SANATOSI ani !

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica
Te rugam, sa nu copiezi acest text!