logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Subiecte medicale

Si pentru ca sa nu ramanem cu acel gust amar dupa povestea cu bebelusul perforat de 30 de ori in 2 zile ( cei care nu stiu povestea o pot citi aici: 👉 Cum iese un bebe din spital dupa 2 zile de spitalizare ), si pentru ca sa putem trai cu speranta ca mai exista PROFESIONISTI si binenteles ca sa va arat ca e singurul lucru pe care il RESPECT ( nu SCUZELE si JUSTIFICARILE pseudo-specialistilor angajati peste noapte de un sistem bolnav ), ca NU am cu nimeni nimic, fie de la STAT, fie de la PRIVAT, va impartasesc mesajul unei colege de pe pediatrie in urma citirii articolului despre bebelusul facut praf.
 
Ii multumesc ca EXISTA si va multumesc tuturor celor care inca mai sunteti OAMENI si mai sunteti ACOLO si nu va lasati infectati de mizeria mediului in care incercati sa faceti ceea ce ati invatat 👉 sa ajutati !
Subiecte medicale - "Nu te comporta ca o scarba de la uman" 👉 zise veterinarul
 
“Doamna Meda, va respect si va admir pentru munca si devotamentul de care dati dovada atat in munca dumneavoastra de zi cu zi cat si eforturile neincetate de a forma noi profesionisti in domeniul asistentei medicale .
 
Va scriu acest mesaj pentru ca am citit articolul cu bebelusul “ciuruit“ care ma face sa retraiesc frustrarile din sistem. Lucrez in pediatrie de 1 an si jumatate si zi de zi ma confrunt, cu indiferenta, lipsa de empatie si lucrul facut de dragul de a fi facut si lupt, lupt in fiecare zi cu asta.
 
Am vazut cutii intregi de seturi de recoltare cu microperfuzor aruncate la gunoi de catre “duoamnele“ pentru ca ele nu stiu si nu folosesc asa ceva, am incercat sa le arat ca e mai usor … degeaba … de asistente care nu stapanesc tehnici, de branule mentinute unui copil 5 zile fara a se administra tratament injectabil sau macar sa se spele branula nu mai vorbesc. ”Daca face febra si trebuie branula si nu putem sa punem alta, ce facem !?”
 
Sa le explici ca Glucoza de 10% e hipertona, ca e de preferat sa nu pui o branula unui copil pe mana dominanta si altele e deja prea mult.
 
Referitor la articol daca se urmarea strict recoltarea de sange se putea efectua printr-o singura intepatura de pe artera radiala.
 
Stiu ca sistemul e gaunos, ca lipsesc multe, de la empatie la leucoplast, dar ma straduiesc sa fac o schimbare in jurul meu, chiar daca nu reusesc de fiecare data.

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

Exersează ACASĂ !!!

👉 Acum poti achizitiona Kitul de practica pentru punctii venoase impreuna cu suportul de curs al procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Kit de practică + Suport video seminar
 Eu sunt asistenta aia “tacanita” care pune manutele si piciorusele reci in apa calda ca sa pot reusi o punctie mai usor si “din prima”, care sta 45 min sa dea o branula jos, care sta peste program doar sa nu lase micutii pe mainile “duoamnelor” …
 
Eu sunt asistenta care vine cu Omnisilk de acasa, cu branule mov, cu entuziasm si bucurie ca micii mei pacienti alearga cu bratele deschise si cu zambetul pe buze catre mine cand intru in tura, iar apartinatorii se bucura si ei si spun “ce bine ca sunteti dumneavoastra!“ si “cand mai intrati ?” si asta nu se poate compara sau cumpara cu nimic.
 
Povestea mea e mai lunga asa ca o sa va fac un rezumat:
Dupa ce am terminat facultatea nu ma simteam pregatiata pentru nimic si am ales medicina veterinara timp de 2 ani si jumatate unde mi-am exersat tehnicile, rabdarea si empatia. Chiar daca unele colege imi mai arunca si acum vorbe de genul “tu cu cainii tai” eu ma bucur ca nu “mi-am facut mana“ pe copiii nimanui cum fac majoritatea si nici nu am provocat suferinta vreunui animal
 
Seful meu, medic veterinar imi spunea cand imi pierdeam rabdarea la inceput “nu te comporta ca o scarba de la uman !“ stiu ca pare dur, dar asta e realitatea sistemului si asa suntem percepute din cauza celor care nu fac cinste acestei meserii.
 
Va admir si va respect!”
 

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!