fbpx

Seminarii ONLINE pentru exersarea punctiilor

 

seminarii CU pachet

 

 

 

 

seminarii FARA pachet

 

 

 

Acum aproximativ un an , imi doream enorm de mult sa particip la un seminar al doamnei Meda . Problema era distanta . Imi era foarte greu sa ajung la Cluj Napoca la seminar , neavand permis de conducere. 

Dar in scurt timp urmarind pagina doamnei Meda am observat aparitia unui nou seminar care era online . Nu am ezitat si am cumparat seminarul de punctii venoase si recoltare cu microperfuzor si holder . 

O experienta unica . Timp de cateva ore, doamna Meda a stat si mi-a explicat absolut tot , in asa fel incat si o persoana simpla care nu are studii in domeniul medicinei poate intelege tot procesul si tehnicile punctiei venoase . De cand am participat la acest seminar nu mai am absolut nici o retinere cand e vorba de o injectie intravenoasa sau de recoltare . Recomand din tot sufletul acest seminar tuturor  . Si inca ceva foarte important . Achizitionand acest seminar primesti acasa chitul de punctii venoase , care iti ramane tie si de ori cate ori simti nevoia de a exersa , iti montezi chitul de exercitii si fara presiunea nimanui poti exersa ori cat vrei . Si asta nu e tot , achizitionand acest seminar toata inregistrarea live o sa ramana salvata pe o pagina , acest live il poti revedea de ori cate ori vrei .

Marturie Seminar punctii - Daniel F

Marturie Seminar punctii – Daniel F

Daniel F.

Pedagogia este cheia oricărei meserii. Degeaba știi, dacă nu știi să sădești elevului plăcerea de a descoperi, curiozitatea și dorința de a-și depăși dascălul. Picătură cu picătură să adaugă material nou la cel vechi, se consolidează și se înglobează treptat informația prin trucuri de memorare și asociere, până la sedimentarea definitivă. Este material didactic suficient pentru teorie, dar astfel de metodă pe care ați înițiat-o Dv – Meda Talos, este un sistem inovativ care încântă, provoacă și determină continuitatea formării într-un mod facil, plăcut și adaptat modului de asimilare bazat pe vizual mai mult decât pe memorare automată. Școala TALOS este un fenoment în derulare pe care nici nu ați anticipat că va avea așa un impact și perpetuare. Eu și toți cei de aici vă mulțumim și vă datorăm setea de cunoaștere și bucuria lucrului făcut cu întreaga măsură!

Izabela G.

Buna ziua grup! M-am hotarat sa fac aceasta postare pentru a-mi arata aprecierea si respectul fata de dna Meda Talos, care prin metodele ingenioase pentru practica,ne a invatat exersarea tehnicilor specific medicale si nu numai! Doamnele profesoare de la scoala mea sunt de asemenea extraordinare si ne invata lucruri care mie mi se par WOW, dar lipsa timpului isi spune cuvantul si atunci dna Meda Talos vine cu completari si adaugiri in sprijinul profesorilor si in avantajul nostru.

Spre exemplu saptamana aceasta impreuna cu dna noastra profesoara, am exersat punctia venoasa cu metoda dnei Meda Talos, cu balonul si manusa! A fost foarte placut sa ne construim singuri materialul de practica in clasa. Cu explicatiile practice ale dnei profesoare cat si cu filmuletele dnei Meda Talos pe care le am avut ca tema de vizionat acasa, am reusit sa invatam.

De asemenea am mai practicat si I.M cu portocala precum si celelalte metode. Ma bucur ca nu exista orgolii si ca aceasta colaborare tacita este in avantajul nostru, al elevilor si bineinteles al pacientului.

Marturie Ligia S.

Marturie Ligia S.

Ligia S.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Acest curs care s-a desfășurat online a fost foarte util pentru mine deoarece am putut exersa in  fata camerei îndrumata de d-na Meda Talos tehnica montării branulei. Am reusit într-un interval de câteva ore sa stăpânesc tehnica de montare a branulei. A fost un curs reusit si util,  am reusit sa învăț in scurt timp aceasta metoda care imi parea dificilă, este un profesionist desăvârșit si dăruit.

  Ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce face, ideea cursurilor online sunt foarte utile si de mare ajutor.

   Am participat chiar si la primul curs practic de recoltare și tratamente intravenoase.

Recomand tuturor cu incredere cursurile online tinute de d-na Meda Talos

Martuire Seminar punctii - Daniela P.

Martuire Seminar punctii – Daniela P.

Daniela P.

Te rugam, sa nu copiezi acest text!