logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Seminar injectii – Seminar ONLINE pentru exersarea punctiilor

 

seminarii CU kit de practica

 

 

 

 

seminarii FARA kit de practica

 

 

 

Mărturii

O Doamne!

Pai experienta mea alături de doamna Meda este următoarea:

În prima faza, cu toate ca eu am început cu “stangul” din cauza unor probleme “personale și tehnice” , draga femeie a stat vreo 40-50 de min bonus sa facă și consiliere tehnologica din cauza minunii mele de web care nu dorea sub nicio forma sa se porneasca🤣

După ce am rezolvat aceasta problema efectiv simțeam ca visez frumos. Asa repede au trecut încă vreo 4 ore și un pic, informațiile mult dorite si așteptate curgeau pe banda rulanta, frumos explicate si organizate atât de bine Dna Meda sunteti exact ce mi-am dorit, presimt ca veți fi mentorul meu de-a lungul carierei mele de AM, va promit ca o sa cresc frumos în aceasta meserie și nu o sa va dezamagesc🙏❤

Atenția dvs și faptul ca ne-am prelungit cu timpul pana am învățat recoltarea atât cu ac cât și cu holder, sunt de neprețuit pentru mine Va iubesc

Marturie seminar punctii - Aida M.

Marturie seminar punctii – Aida M.

Aida M.

Dragă Meda,

Doresc in primul rând să îți mulțumesc pentru răbdarea de care dai dovadă de fiecare dată când îmi împărtășești din experiența ta. Esti un ajutor nespus de mare pentru societatea românească și faci un mare favor si țărlor străine pe unde suntem mulți dintre noi împrăștiați. Deși am absolvit acum in 2018 școala postliceală șii începând munca de asistent doar in anul 2020 , am pierdut din dexteritate și practic , prin intermediul seminariilor tale , am realizat cat de putin cunoastem atunci cand devenim asistenti medicali. Seminariile tale se desfășoară intr-un mediu foarte familiar, cald, deschis si prietenesc, lucru care face ca informatiile pe care mi-i le-ai dat să fie stocate unde trebuie. Este deosebit de importantă corectia ta in timpul procedurii, faptul ca corectezi fiecare miscare executata gresit si aplauzi fiecare miscare corecta. Pentru mine , seminariile tale sunt FOARTE NECESARE si PRODUCTIVE, intrucat la finalul seminarului , reusesc cu brio efectuaria corecta a tehnicilor discutate. Recomand cu incredere TUTUROR si garantez un viitor medical infloritor si cum trebuie.

Îți multumesc si Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Marturie seminar punctii - Alexandra F.

Marturie seminar punctii – Alexandra F.

Alexandra F.

Acum aproximativ un an , imi doream enorm de mult sa particip la un seminar al doamnei Meda . Problema era distanta . Imi era foarte greu sa ajung la Cluj Napoca la seminar , neavand permis de conducere.

Dar in scurt timp urmarind pagina doamnei Meda am observat aparitia unui nou seminar care era online . Nu am ezitat si am cumparat seminarul de punctii venoase si recoltare cu microperfuzor si holder .

O experienta unica . Timp de cateva ore, doamna Meda a stat si mi-a explicat absolut tot , in asa fel incat si o persoana simpla care nu are studii in domeniul medicinei poate intelege tot procesul si tehnicile punctiei venoase . De cand am participat la acest seminar nu mai am absolut nici o retinere cand e vorba de o injectie intravenoasa sau de recoltare . Recomand din tot sufletul acest seminar tuturor  . Si inca ceva foarte important . Achizitionand acest seminar primesti acasa chitul de punctii venoase , care iti ramane tie si de ori cate ori simti nevoia de a exersa , iti montezi chitul de exercitii si fara presiunea nimanui poti exersa ori cat vrei . Si asta nu e tot , achizitionand acest seminar toata inregistrarea live o sa ramana salvata pe o pagina , acest live il poti revedea de ori cate ori vrei .

Marturie Seminar punctii - Daniel F

Marturie Seminar punctii – Daniel F

Daniel F.

Pedagogia este cheia oricărei meserii. Degeaba știi, dacă nu știi să sădești elevului plăcerea de a descoperi, curiozitatea și dorința de a-și depăși dascălul. Picătură cu picătură să adaugă material nou la cel vechi, se consolidează și se înglobează treptat informația prin trucuri de memorare și asociere, până la sedimentarea definitivă. Este material didactic suficient pentru teorie, dar astfel de metodă pe care ați înițiat-o Dv – Meda Talos, este un sistem inovativ care încântă, provoacă și determină continuitatea formării într-un mod facil, plăcut și adaptat modului de asimilare bazat pe vizual mai mult decât pe memorare automată. Școala TALOS este un fenoment în derulare pe care nici nu ați anticipat că va avea așa un impact și perpetuare. Eu și toți cei de aici vă mulțumim și vă datorăm setea de cunoaștere și bucuria lucrului făcut cu întreaga măsură!

Izabela G.

Andreia R. - Marturie seminar punctii

Andreia R. – Marturie seminar punctii

O să încep prin a-i mulțumi d-nei Meda, pentru răbdare, dăruire și cuvintele de incurajare. Ca viitor asistent medical, care din păcate, ca și mulți alți colegi de generație nu am reușit să facem practică în ultimii doi ani din cauza acestei pandemii, webinarul cu Meda a fost ca o gură de oxigen. Sub îndrumarea ei, am reușit să stăpânesc destul de repede metoda de recoltare. Îți mulțumesc încă odată pentru îndrumare, și susținere Meda.

Andreia R.

Marturie Ramona B.

Marturie Ramona B.

Bună ziua,

Vreau să încep prin a-mi exprima mulțumirile și aprecierea doamnei Meda Talos!Din ziua când am comandat seminarul de recoltare sange,cu ac și holder,a fost de o promptitudine uimitoare,în sensul că :dimineața am achitat (finalizat comanda),dansa a predat coletul curierului și am primit dovada,iar a doua zi am primit pachetul +suportul de curs,care este de un real ajutor.

     Legat de seminar:informații pe care nu le explică nimeni în altă parte atât de, detaliat ,ceea ce este extraordinar,practic am început de la a ține corect seringa în mână și a folosi toate materialele corect!Atmosfera a fost…puțin spus plăcută,mai de grabă uimitor de relaxată și minunată!!!Am râs,am glumit…Ooo și un spirit de observație extraordinar:cea mai mică mișcare a acului a fost observată 😅😂și repetam și o luam de la capăt. Banii nu sunt irosiți…merită pachetul +suportul de curs +seminar,cu siguranță voi reveni  pt alte cursuri și seminarii !

 Abia aștept să ne revedem,doamna Meda,sunteți o minune pt cei care doresc să învețe și să practice meseria!Vă mulțumesc din suflet!🙏👏👏👏

Ramona B.

Buna ziua grup! M-am hotarat sa fac aceasta postare pentru a-mi arata aprecierea si respectul fata de dna Meda Talos, care prin metodele ingenioase pentru practica,ne a invatat exersarea tehnicilor specific medicale si nu numai! Doamnele profesoare de la scoala mea sunt de asemenea extraordinare si ne invata lucruri care mie mi se par WOW, dar lipsa timpului isi spune cuvantul si atunci dna Meda Talos vine cu completari si adaugiri in sprijinul profesorilor si in avantajul nostru.

Spre exemplu saptamana aceasta impreuna cu dna noastra profesoara, am exersat punctia venoasa cu metoda dnei Meda Talos, cu balonul si manusa! A fost foarte placut sa ne construim singuri materialul de practica in clasa. Cu explicatiile practice ale dnei profesoare cat si cu filmuletele dnei Meda Talos pe care le am avut ca tema de vizionat acasa, am reusit sa invatam.

De asemenea am mai practicat si I.M cu portocala precum si celelalte metode. Ma bucur ca nu exista orgolii si ca aceasta colaborare tacita este in avantajul nostru, al elevilor si bineinteles al pacientului.

Marturie Ligia S.

Marturie Ligia S.

Ligia S.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Acest curs care s-a desfășurat online a fost foarte util pentru mine deoarece am putut exersa in  fata camerei îndrumata de d-na Meda Talos tehnica montării branulei. Am reusit într-un interval de câteva ore sa stăpânesc tehnica de montare a branulei. A fost un curs reusit si util,  am reusit sa învăț in scurt timp aceasta metoda care imi parea dificilă, este un profesionist desăvârșit si dăruit.

  Ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce face, ideea cursurilor online sunt foarte utile si de mare ajutor.

   Am participat chiar si la primul curs practic de recoltare și tratamente intravenoase.

Recomand tuturor cu incredere cursurile online tinute de d-na Meda Talos

Martuire Seminar punctii - Daniela P.

Martuire Seminar punctii – Daniela P.

Daniela P.

Te rugam, sa nu copiezi acest text!