fbpx

Poate te gandesti uneori ce sens mai are meseria asta in toata nebunia si debandada asta din sistem. 

Expresia “ingrijirea la patul bolnavului” este o expresie ARHAICA ( pe cale de disparitie ) deja, din pacate. 

Adevaratul ei sens a fost inlocuit de protocoale distante si de restrictii legat de acordarea ingrijirilor la domiciliu si efectuarea procedurilor medicale ACASA la pacient.

Si totusi … bunicii si parintii nostri dragi au MARE nevoie de noi in casele lor unde se STING tristi si neasistati medical.

Acest pacient drag al meu, s-a stins zilele trecute, insa am avut sansa sa ne cunoastem acum 8 ani, ani in care am stabilit cea mai frumoasa relatie de prietenie, chiar asa afazic cum era, reusea sa imi transmita toata recunostinta si afectiunea lui pentru implicarea mea.

Toate protocoalele din lume NU te pot opri sa fii EMPATIC si sa fii ACOLO cu o strangere de mana si incurajare atunci cand au DISPERATA nevoie de TINE. 

🔴👉 Actioneaza PLAY pe butonul de mai jos 👇👇👇

🔴👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

În săptămânile care urmează vom lucra la o îmbunătățire a structurii site-ului, motiv pentru care în luna iunie nu vom tine webinarii săptămânale, însă poți INVATA din EXPERIENTA MEA, accesând cele 650 de articole existente în site. Pentru accesul COMPLET la acestea ( cei care nu sunt INCA abonati ) 👉 click pe imaginea de mai jos și achiziționeză un abonament ! 👇👇👇

www.medatalos.ro - tratamente la domiciliu, subiecte medicale, punctia venoasa, administrarea intravenoasa, administrarea intramusculara, administrarea subcutanata, tratarea ranilor, pansamente

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!