logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Tratarea ranilor – Tratamente la domiciliu – Pansamente

O alta intrebare adresata pe grupul de Asistenti Medicali pe care il administrez si pe care il puteti accesa aici: Asistenti Medicali – Cazuri, Manopere, Tehnici a fost:

”Buna ziua! Pacientă de 81 de ani cu diabet zaharat tip 2, se mobilizează, mănâncă si se hidrateaza corespunzător, are aceasta la picior, interdigital, familia a fost “educată ” sa spele cu ser fiziologic, apoi cu solutie nealcoolizata pe baza de iod, sa aplice o bucată de plasture cu trigliceride si ioni de argint, sa aplice apoi unguent pe baza de iod si sa tina pus permanent pansament. A fost adusă în centru nostru, am schimbat ieri pansamentul, dar am spălat intai cu solutia pe baza de iod, apoi cu ser fiziologic si am aplicat pansamentul gras cu impreganare de trigliceride si ioni de argint, am folosit pansament steril, ( nu bucata de fasa cum a adus familia )

Întrebarea mea este: sa desfac zilnic pansamentul sau o data la doua zile?Dacă ramane macar cateva ore fara pansament nu este mai bine?
Ce alte produse sa folosesc ? Multumesc”

Tratamente la domiciliu - Pansamente - Tratarea ranilor 👉 Cum tratez o leziune interdigitala?
Tratamente la domiciliu - Pansamente - Tratarea ranilor 👉 Cum tratez o leziune interdigitala?

Răspunsul meu a fost:
* daca pacienta se mobilizeaza asa cum ati spus, trebuie sapalata mai bine, nu este curatat piciorul cum trebuie va reatasez poza dvs marcata sa va explic de ce consider ca nu e bine spalat
* NU se combina iodul cu arginutul pt ca isi exclud efectele cititi de pe site articolul in care explic de ce: Pansamente – Ioni de iod vs Ioni de argint
* Continuarea protocolului de tratament ales de mine il puteti citi in articolul complet destinat ABONATILOR.

Aceasta informatie nu substituie un consult medical avizat si nu o considerati ca atare. Pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!