fbpx

Povestiri ne-medicale – Mesaj prietenului meu

Azi e o zi specială pentru dragul meu ( al nostru ) coleg și moderator al grupului de Asistenti medicali – Cazuri, Manopere, Tehnici pe care l-am înființat în 25.12.2017. Este ziua lui aniversara și cu aceasta ocazie vroiam sa dezvălui tuturor OMUL care este Gabriel Cristian Hermeniuc.

Desi, el e omul DISCRET, MODEST, fără sa agreeze “ieșitul în fata”, totuși azi, este despre EL.
Pe Gaby îl cunosc doar virtual, din interactiunile pe care le-a avut pe grup încă de la înființarea acestuia. Încet, încet după intervențiile și comentariile pertinente am descoperit un foarte bun profesionist. Un asistent medical cu o formare medicala făcută “pe vremea sistemului dictatorial ceaușist” și fără a fi nostalgică, constat ca acel sistem era unul care oferea PERFORMERI, dovada vie este Gabriel.

După ce grupul de asistenți a crescut la un peste 10.000 de membri și nu am mai reușit sa fac față singură moderării lui, s-a impus necesitatea unor moderatori, primul la care m-am gândit a fost Gaby. El a acceptat din prima rolul și de atunci am început sa interacționăm mult mai des pentru gestionarea unor situații de pe grup sau oferirea suportului solicitat de unii colegi pe grup.

Cred ca a fost cea mai INSPIRATĂ alegere pe care o puteam face pentru acest grup. Gabriel este ECHILIBRUL și soluționarea DIPLOMATICĂ atunci când eu cedez psihic în fata răutăților celor care intra pe grup doar pentru heitareala. EL prin faptul ca POATE gestiona orice stare conflictuala printr-o glumița bine meșteșugită, a ridicat diplomația la rang de STIINTA și promit în viitorul apropiat sa mă înscriu la clasa lui pentru niște cursuri intensive în aceasta “știință”.

Povestiri ne-medicale - Mesaj prietenului meu - Mesaj aniversar 👉 celui mai bun PRIETEN, coleg si moderator

De asemenea, a răspuns în repetate rânduri la invitația mea de a organiza Live-uri împreună prin care sa împărtășim colegilor informații pertinente despre anumite subiecte, inclusiv despre ce presupune specialitatea în care el isi desfășoară activitatea: medicina școlară.

Puteți vedea înregistrările live-urilor cu dragul nostru Gabriel, accesand:
👉 Interviu asistent medical medicina scolara
👉 Vaccinurile si bolile pentru acestea
👉 Ce se ascunde in spatele subiectelor postate si propuse
👉 Live aniversar 50.000 membri pe grup

Astfel ca, în TIMP, am descoperit un OM în toată puterea cuvântului care începe sa devină o raritate în societatea actuala. Gaby este mereu omul care privește viață cu OCHI MARI DE COPIL, este un veșnic îndrăgostit de oameni și care se pune în slujba lor în mod NECONDITIONAT. Multi de pe grupul de asistenți pot afirma cu mana pe suflet ca ori de câte ori l-au solicitat în privat a fost mereu ACOLO prezent cu cele mai înțelepte și pertinente sfaturi.
Dacă ar fi sa ma gândesc retrospectiv la Gaby cel din copilăria lui, cred ca o imagine definitorie ar fi cea de mai jos 👇👇👇

Povestiri ne-medicale - Mesaj prietenului meu - Mesaj aniversar 👉 celui mai bun PRIETEN, coleg si moderator

Uneori când muncesc mai pierd noțiunea timpului și a fost situație în care i-am scris la 1 noaptea în privat, iar el a răspuns instant, desi l-am trezit din somn, a reacționat cu un CALM desăvârșit și mi-a dat cel mai înțelept sfat. I-am sugerat cu acea ocazie sa isi oprească notificările noaptea pentru ca sunt multi “dezaxati” ca mine pe net care scriu când ii taie capul, dar el a motivat ca nu poate face asta pentru ca s-ar putea ca cineva sa aibă NEVOIE de el chiar atunci.

Eu personal, în timp, am ales o viață solitară pentru ca de multe ori prieteniile pe care încercăm sa le construiesc deveneau fie toxice, fie poate îmi făceam speranțe prea mari sau nerealiste despre acea prietenie, însă de când îl cunosc pe Gaby am descoperit acel sens al cuvântului PRIETENIE, a carei definiție din dicționar este mult prea săracă comparativ cu sensul pe care l-a dat Gaby acestei noțiuni. O sa propun pe viitor ca în DEX la acest cuvânt sa fie inserată poza lui Gabriel, cred ca ar fi cea mai relevantă definite.

Și desi ne despart 435 km ( Cluj- Vaslui ) totuși sper ca intr-o zi, viața sa ne ofere șansa sa ne cunoaștem “face to face”, sa putem sta la o poveste in curte, privind joaca câinilor noștri pentru ca era imposibil ca un OM iubitor de oameni sa nu fie și iubitor de animale, iar Gaby evident are o minunăție de cățea, Terra, care îl provoacă zilnic și care ori de câte ori Gaby lipsește îl așteaptă cu îngrijorare acasă și îl primește la întoarcere cu bucuria specifică, dând din codiță și lingându-i recunoscătoare mâinile.

Sper ca anul acesta Gaby sa primească cel mai important DAR pe care și-l dorește 👉 SANATATEA pierdută in ultimul
timp. La multi și SANATOSI ani, draga Gabriel, mă bucur ca exiști și mă simt onorata ca te-am cunoscut, chiar și așa virtual.

 

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica
Te rugam, sa nu copiezi acest text!