logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Webinarii VIDEO

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Mărturii

Buna dimineata! Sunt Ileana, am 40 de ani si va citesc postarile cu mare drag desi nu sunt in breasla medicala ci functionar intr-o institutie publica. V-am ,,descoperit” in urma cu vreo 3 ani si ma bucur enorm pentru acest lucru. Nu va urmaresc pentru ca-mi doresc sa stiu cum se monteaza o branula ori cum se face o recoltare ci pentru a sti cum se face un act medical corect. Va urmaresc pentru a sti cum sa ingrijesc o rana daca viata ma va pune in fata unei astfel de situatii. Va urmaresc pentru a-mi cladi increderea ca mai exista oameni profesionisti in domeniul medical si nu numai. Am invatat multe de la dumneavoastra ca om si ca asistent medical, asa ca va scriu pentru a va asigura ca faceti o treaba minunata. Convinsa fiind ca sunteti un adevarat reazem, simt ca-mi pot pune sperantele si toate dorintele de bine pe care le nutresc pentru oamenii bolnavi in mainile dumneavoastra. Ma simt mai in siguranta in lumea aceasta stiind ca existati. Va imbratisez virtual si va doresc numai bine!

Ileana S.

Nu știu cum au fost alții, dar eu când am început postliceala sanitară, pe lângă că am ajuns cumva “din greseala” să mă înscriu, eu mergând decisă să mă înscriu la asistent de  farmacie, îmi închipuiam că o să fie ceva gen “Grey’s Anthony” și după cum bine știm toți, mare mi-a fost surpriza sa vad că e ceva total opus. Nu mă plâng, am avut niste cadre didactice minunate și niște modele spre norocul meu, care ne-au insuflat dragostea față de meseria aceasta, care pe cât de grea pe atât de frumoasă este. Dar timpul alocat fiecărei materii este destul de puțin, plus una este teoria alta este practica… Drept este, cine vrea să învețe învață oriunde, și când îți dorești cauți din răsputeri să iei orice informație găsești. 

Pe perioada practicii mi-am învins cele mai mari temeri și am ajuns exact pe secțiile de care îmi era teama, chirurgia și urgențele. Îmi amintesc și acum atacul de panica avut la prima injecție intramusculara…și stăteam cu seringa in mână îmi repetam exact definițiile și localizarea “cadranului”, unde nu vreau sa ajung și mă gândeam “o bag, sau mă dau la o parte?” Nu mai eram pe manechinul de cauciuc din sala de clasa…Dar din nou am dat de niste oameni dispuși să mă învete, să mă încurajeze și așa am ajuns sa iubesc secțiile astea 2. Am incercat sa asimilez că un burete orice informație și orice chicita vedeam la asistentele cu experiență. 

Dar….meseria asta este o meserie ce evoluează continuu, o meserie in care trebuie sa cresti sau sa te dai la o parte, pentru că în orice zi pe mana ta poate să ajungă mama, tatăl tău, soțul, sau copiii…eu cel puțin, așa îmi fac meseria…cu gândul că omul din fața mea e unul de al meu….

După o perioadă de voluntariat, după încă ceva ani, am ajuns sa lucrez pe o secție de chirurgie, unde mi-am dat seama de faptul că am lacune destul de mari in ceea ce privește pansatul, pansam,știam ce să fac, mi s-au spus soluțiile, dar până la a înțelege de ce fac așa, țesutul, fazele de vindecare ale unei plăgi, de ce pun una, și nu alta era cale lungă… O data angajata nu mai sta nimeni să îți explice, iar în timpul școlii așa detaliat nu se baga nimeni, pentru că se presupune că o să vezi când îți alegi specialitatea pe care lucrezi…așa că e cumva un paradox… 

Așa am ajuns sa caut mai multe informații, trebuia să știu… Desi lucrez cu o doamna doctor minunata, timpul nu îi permite să stea să dea “mura-n gura” și nici nu pot avea pretenție, timpul în care mie mi se despica firul in patru e timp luat de la pacient, iar el are nevoie mai mult de asta… Și așa din căutare în căutare (sau din search în search, vorba romanului) am ajuns întâi la grupul de Facebook al d-nei Meda Talos, ca apoi sa intru pe site. 

Am stat o vreme și am urmărit clipurile gratuite și informația mi se părea minunată, explicată simplu, încât orice începător să priceapă… 

După am decis sa intru sa vad preturile unui abonament, voiam mai mult, mai multă informație, mai multa cunoaștere… Drept va spun că am intrat cu teama…adică abia ce începusem să iau și eu primele salarii și mă așteptam să trebuiască să dau jumate din el…. Toate cursurile costa… Ei bine, am intrat și a trebuit să citesc de câteva ori până să pricep că prețul e pe 6 luni și costă cât o ieșire în oraș sau 3 pachete de țigări…. 

Și prima noapte m-a prins ora 3 și încă nu eram sătulă, dar m-am trimis soțul la culcare că urma schimbul 1, când a aflat că defapt am acces 6luni🤣🤣🤣🤣

Dar era atât de multă informație, atât de frumos explicată…și primul clip văzut era o arsura vindecata intr-un an…și mă uitam și nu îmi venea a crede… Adică informația asta, pentru mine era aur… 

Am descoperit toate fazele de vindecare a unei plăgi, am descoperit ce sa fac, sau ce sa nu fac…explicat pas cu pas, inclusiv ce nu a mers bine, fara sa băgăm nici o mâță sub preș, fara sa ne ascundem, fara orgolii de “numai eu știu”… Am descoperit variante accesibile pacienților, nu doar pansamente minune de mii de lei… Și vreau să vă zic că funcționează… Desi suna aiurea, dar abia așteptam primul pacient sa pot incerca…și a mers… Tot ce am aplicat a funcționat la modul magic… 

Am decis ca m-ar ajuta pe lângă toate studiile de caz văzute și un webinar și a fost decizia cea mai buna. 

Și dacă tot vorbeam de orgolii, sa revin la ele…că și egoiță al meu mai face scandal…🤣🤣🤣 Nu am acordat atenție clipurilor de montare a branulei…adică eu pot, eu pun branula din prima, rareori a doua încercare, fara nici o falsă modestie….ei na, mare mi-a fost mirarea când într-o noapte fara somn la ora 1 am descoperit că defapt mai am ce învața…. 

Și am luat la rand clipurile… Și brusc și dintr-o dată am găsit metode de a mă mișca mai repede, mai precis și cu mai multă finețe…așa că și ce credeam că stăpânesc, defapt mai era de perfecționat…dar cum ziceam, sunt om și câte o data și pe mine mă bate orgoliul 🤣🤣🤣 așa că mi-am înghiți toată ideea de a mă crede bună și următorul curs cumpărat o sa fie cel de montarea branulei…pentru că degeaba o nimeresc daca nu o înțeleg…. 

Despre clipurile despre administrarea substanțelor nici nu are rost sa mai zic, acolo era clar că trebuie să aprofundez, să cunosc, să știu ce cu ce merge combinat și care nu se “pupă” înainte de a-mi precipita in seringa…. Cate o data nici prospectele nu sunt complete și chiar daca le citesc, nu are de unde visa producătorul schema terapeutica care cate o data îți vine schițată ce cu ce și câte o data primești denumirile și atât. 

Eu mi-am propus sa cresc constant, să aflu cat de mult, îmi iubesc meseria și a fost o alegere sa fac asta…așa că o să încerc să mă perfectionez continuu iar pentru mine site-ul, seminariile sunt o sursa de informații extraordinară, cu aplicabilitate, pentru că până la urmă asta este important…aplicabilitatea pe care o informație o are, degeaba teoretic merge într-un fel pentru că de cele mai multe ori în practică trebuie sa ne adaptam la o multime de factori care în teorie nu sunt puși în calcul. 

Așa că nu pot zice decâ mulțumesc! Și sper ca râul asta de informație să curgă continuu și la fel de limpede și abundent că până acum. 

Beca R.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Pedagogia este cheia oricărei meserii. Degeaba știi, dacă nu știi să sădești elevului plăcerea de a descoperi, curiozitatea și dorința de a-și depăși dascălul. Picătură cu picătură să adaugă material nou la cel vechi, se consolidează și se înglobează treptat informația prin trucuri de memorare și asociere, până la sedimentarea definitivă. Este material didactic suficient pentru teorie, dar astfel de metodă pe care ați înițiat-o Dv – Meda Talos, este un sistem inovativ care încântă, provoacă și determină continuitatea formării într-un mod facil, plăcut și adaptat modului de asimilare bazat pe vizual mai mult decât pe memorare automată. Școala TALOS este un fenoment în derulare pe care nici nu ați anticipat că va avea așa un impact și perpetuare. Eu și toți cei de aici vă mulțumim și vă datorăm setea de cunoaștere și bucuria lucrului făcut cu întreaga măsură!

Izabela G.

📣 🔴 𝓟𝓸𝓿𝓮𝓼𝓽𝓮𝓪 𝓦𝓮𝓫𝓲𝓷𝓪𝓻𝓲𝓲𝓵𝓸𝓻 𝓿𝓲𝓭𝓮𝓸 🔴

👉 Și pentru că în urma organizării webinariilor interactive, am adunat foarte mult material informațional structurat pe tematici de interes, iar acesta era păcat să fie irosit, știind câtă valoare poate aduce muncii de asistent medical

👉 Și pentru că nu mai reușeam să adun deodată cei minim 5 participanți pentru o întâlnire la clasă și discutarea acelui subiect, am decis să înregistrez aceste subiecte, să creez clipuri video cu tematica respectivă și să le ofer spre vânzare celor interesați, dar care nu au timp 2 ore să participe la o dată și o oră stabilită

👉 Astfel au apărut în site Webinariile video care conțin în medie 6-10 clipuri ( în funcție de subiect ) și care se pot achiziționa de către cei interesați cu perioadă de valabilitate „for life”

👉 După ce câteva luni bune am promovat aceste produse video, am observat că a fost cea mai inspirată idee pe care putusem avea, deoarece cu toții trăim în era vitezei și suntem constrânși mereu să învățăm din mers, iar acest mod de învățare este cel mai facil posibil:

  • poți viziona și asculta la căști aceste webinarii în timp ce mergi în mijlocul de transport în comun, când ești prins în trafic, în timp ce gătești, calci haine sau faci curățenie,
  • iar dacă nu ai timpul necesar să îl parcurgi în întregime în aceeași zi, îl vei putea relua oricând prin accesarea contului tău din site și vizionarea ori de câte ori dorești să îți reamintești anumite informații

👉 Sute de clienți mulțumiți mi-au transmis feedback pozitiv legat de aceste webinarii video și mi-au confirmat ideea inspirată de a le realiza

👉 Și pentru că TOTUL a fost creeat pentru VOI, în sprijinul celor aflați la început de drum, în meseria noastră MINUNATĂ, precum și pentru cei ce doresc să se dezvolte profesional, mereu în luna decembrie, 𝒊̂𝒏𝒄𝒆𝒑𝒂̂𝒏𝒅 𝒄𝒖 𝟏𝟎.𝟏𝟐 𝒑𝒂̂𝒏𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝟑𝟏.𝟏𝟐 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒅𝒖𝒔𝒆𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒏 𝒔𝒊𝒕𝒆 𝒗𝒐𝒓 𝒃𝒆𝒏𝒆𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝒓𝒆𝒅𝒖𝒄𝒆𝒓𝒊 𝒂𝒏𝒊𝒗𝒆𝒓𝒔𝒂𝒓𝒆.

Te rugam, sa nu copiezi acest text!